Tento měsíc doprava ZDARMA na veškeré produkty!

Dekorace do dětského pokoje

Originální dekorace do dětského pokoje

Dětský pokoj by měl být místem, kde se dítě cítí bezpečně a pohodlně. Kromě nábytku a hraček může být důležitou součástí dekorace jmenovka na dveře. Tyto malé detaily dodají pokoji osobitý vzhled a udělají z něj mnohem osobnější prostor.

Jmenovky na dveře jsou vyřezávány ze dřeva, což z nich dělá trvanlivý a kvalitní kus, který může zdobit pokoj vašeho dítěte mnoho let. Je možné si vybrat z různých velikostí, barev a písem, aby byla jmenovka přizpůsobena individuálním potřebám a vkusu. 

Nejenže jmenovky na dveře vypadají skvěle, ale také slouží jako praktický prvek. Když dítě navštíví jeho kamarádi, nebude mít problém najít  pokoj, protože jeho jméno bude vyznačeno na dveřích. Jmenovky také pomáhají rozvíjet dítěti sebevědomí tím, že dávají dítěti pocit, že jeho pokoj je jeho vlastním prostor, kde je vítáno.

Jmenovky na dveře jsou také skvělým dárkem pro novorozence nebo děti všech věkových kategorií. Rodiče mohou ocenit individuální dotek a děti se budou cítit speciální, když uvidí své jméno na dveřích svého pokoje.

Zkrátka, jmenovky na dveře jsou nejen stylovým prvkem, ale také praktickým řešením pro označení dětského pokoje. Vybírejte si z různých velikostí, barev a písem, aby jmenovka byla přesně taková, jakou si přejete. Nechte své dítě cítit se jako doma v jeho vlastním prostoru a pořiďte mu jmenovku na dveře ještě dnes.

1311-5_drevena-jmenovka-bez-podkladu